Päivitetty 27.1.2023. Verkkokauppa Sporttinappi.fi. Aboprint Oy Y-tunnus 1608175-7

Toimitusehdot

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yhteisöille, yhdistyksille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimitusajat

Tuotteet lähetetään tilauksesta/tuotteista riippuen 3–5 arkipäivän kuluessa vedoksen hyväksymisestä laskettuna ellei tuotteella ole erikseen mainittua tuotanto- tai toimitusaikaa.

Toimitustavat ja -kulut

Valmiit tuotteet toimitetaan pääosin Postnordilla. Sovitusti voidaan käyttää myös postia tai Matkahuoltoa. Tuotteet voi myös noutaa paikan päältä toimipisteestämme Paraisilta.
Norrbyn Rantatie 2
21600 Parainen
Avoinna arkisin (ma-pe) 8.30-16.00. Arkipyhät ja juhlapäivien aatot voivat vaikuttaa aukioloaikoihin.

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut Suomeen. Toimitukset ulkomaille vain erillisen sopimuksen mukaan.

Maksutavat

Maksutavat ovat käteinen/kortti (noudettaessa) tai lasku (yritysasiakkaat, organisaatiot). Palvelun tarjoaja voi muuttaa käytettävissä olevia maksutapoja. Muutoksesta ilmoitetaan palveluntarjoajan verkkosivuilla. Palveluntarjoajalla on oikeus tarkistaa käyttäjän luottotiedot ennen tilauksen toimittamista.

Arvonlisävero

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Asiakastyytyväisyys

Mahdollisissa reklamaatioasioissa pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme: info@sporttinappi.fi tai puhelimitse *02454 3200.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä seitsemän (7) vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
Huomioithan, että noutamatta jätetty tilaus ei ole palautus tai tilauksen peruutus.
Asiakkaalle yksilöllisesti painetuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Tilaajan alkuperäisen aineiston aiheuttamaa huonoa painolaatua (esim. kuvien liian alhainen resoluutio) ei katsota virheelliseksi tuotteeksi tai toimitukseksi.
Asiakaspalvelumme on avoinna 9–15.
joukkuehenki ikoni

Joukkuehengen asialla.

asiakaspalvelu ikoni

Enemmän kuin verkkokauppa.

 menestystä ikoni

Osana seurasi menestystä.